(recept
si oblíbilo 8 návštěvníků)
Pangas na česneku a slanině
Potřebné ingredience
750g pangase,sůl,4 str.česneku,50g slaniny,drcený kmín,50g másla,5 cl vody,sekaná zelená petrželka,citron
Postup přípravy
Rybu-částečně rozmrazím,potřu česnekem utřeným se solí.Na pekáčku si rozpustím slaninu nakrájenou na malinké kostičky,na to položím rybu,okmínuju,poliju rozpuštěným máslem a peču v rozehřáté torubě.Během pečení podlévám vodou.Na talíři posypu hodně sekanou petrželkou a ozdobím citronem.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
decka
(upraveno)
14. 9. 2014, 16:09
Výborné,dělala jsem dneska na oběd a musím se přidat s pochvalou...díky za recept...
veleprcek
(upraveno)
29. 7. 2014, 12:42
Dnes jsem zkoušela podle vás, byla to mňamka . Ale měla jsem o česnek méně a úplně to stačilo, kvůli prckům a babi s dědou si pošmákli taky. Určitě budu dělat častěji. Romana
Hotaska
(upraveno)
22. 9. 2011, 11:50
Je to opravdu žrádlo ..... použila jsem filé, domácí slaninku a česnek. Jen jsem ještě na závěr podlila troškou smetany. Příloha brambory v páře a okurkový salát ....... nemělo to chybu!